2013. szeptember 27., péntek

Haselnut with cream and blue lagoon baby blanket


Újabb pihe puha melegséget adó babatakarók készültek el. Elérhetőék az Etsy oldalán.

Beköszöntött a kicsit borongósabb, hűvösebb idő nálunk is. Rövidülnek a nappalok, hosszabbodnak az éjszakák. A boltok kirakataiban megjelentek a sapkák, salak, kesztyűk. Minden üzletben elkülönítettek mar egy külön részleget a karácsonyi ajándékoknak, díszeknek.
Jol esik nekem is felkészülnöm a hidegebb időszakra. Estenként egy bögre tea és egy kellemes film mellett készült el ez a két új babatakaró. Igyekeztem a tél színeit belecsempészni az újonnan befejezett munkáimba.

Remek ajándék lehet egy kisfiú és egy kislány szamara is. Méreteiből adódóan babakocsiba ajánlom. ( 80x80 cm).


New fluffy baby blankets made ​​of . Available are on the Etsy website.

Arrived a little gloomy, cooler weather is here. The days are shorter, the nights become longer. The windows of the shops appeared in hats, scarves, gloves. Every shops already made a special area for Christmas gifts and ornaments as well.
It is good for me to prepare for the colder periods. I completed the evening's two new baby blanket with a mug of tea and a nice addition film. I tried to smuggle the winter colors of the newly completed my work.

Great gift to a little boy and a little girl asses too. These are good size for stroller, car seat, crib and also great for Tummy Time. (30'' x 30'').

Facebook site 

Blue lagoon baby blanket



Haselnut with cream baby blanket




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése